Herplaatsers

Er zijn op dit moment 2 herplaatsers beschikbaar. (zie onder)

Heeft u belangstelling voor een kitten, kijk dan eens op de: kittenpagina.

Kiest u liever voor een herplaatser neem dan contact met ons op. Zodra we een herplaatser hebben, dan krijgt u hierover een mail van ons.

Ben je zelf genoodzaakt om je Savannah kat te herplaatsen?

Regelmatig worden wij gevraagd om een Savannah herplaatser. Heb je een herplaatser, neem dan contact met ons op.

Wij gaan echt niet over één dag ijs om te herplaatsen, maar houden er rekening mee, dat er een klik moet ontstaan tussen de kat en de nieuwe eigenaar.

De herplaatsers die R.V.S.K krijgt aangeboden, komen bijna nooit uit de lijnen van de cattery’s van onze leden. Er kunnen dan ook geen enkele oordelen worden gegeven over deze herplaatsers in combinatie met de cattery’s, die aangesloten zijn bij R.V.S.K..

RVSK, word lid!

Savannah F5 poes en F6 kater

R.V.S.K zoekt voor  poes en kater een nieuw huisje. Bloosje en Pip zijn in het bezit van stamboom.

Bloosje (roepnaam Simba) geboren op  15/07/2019 vier jaar oud Bloosje is heel lief en zodra ze je vertrouwd heb je echte knuffel dame aan haar. is  Dan is ze echt een schootpoes en volgt ze je overal. Ze is gesteriliseerd. Bloosje is dol op haar zoontje Pip. Ze liggen vaak bij elkaar en spelen samen.

Pip is van begin 2022. Pip is een gecastreerde kater van bijna 2 jaar oud. Pip is een erg lief en zeer nieuwsgierig kater die dol is op knuffelen. Naast knuffelen is apporteren ook een van de dingen waar hij  dol op is. Als het aan hem ligt kan hij dit de hele dag wel samen met z’n baasje doen. Hij is wat drukker (actiever) aangelegd, wat begrijpelijk is hij is ook nog een jong kat . Hij volgt je overal, mag heel graag bij zijn baasje zijn en ligt graag bij je op de bank.  Ze zijn opgegroeid met een kindje en zijn een kind van 10 maanden oud gewend.

I.v.m. dat Bloosje en haar zoon Pip graag samen zijn, gaat de voorkeur uit dat ze samen geplaatst worden. Hierbij zoeken we voor deze twee herplaatsen het liefst een warm mand waar ze bij elkaar kunnen blijven. Als dit niet mogelijk is dan kunnen ze ook goed alleen zijn.

Reden waarom ze herplaatst worden is dat er ouder kat aanwezig is en dit klikt niet samen. Daarom worden deze twee niet uitgeplaatst waar ander dieren aanwezig zijn.

Voor vragen kan er gemaild worden naar: info@rvsk.nl

All images and text are © R.V.S.K. (vastgelegd bij notaris!)