Herplaatsers

Er zijn op dit moment 2 herplaatsers beschikbaar.

Heeft u belangstelling voor een kitten, kijk dan eens op de: kittenpagina.

Ben je zelf genoodzaakt om je Savannah kat te herplaatsen?

Regelmatig worden wij gevraagd om een Savannah herplaatser. Heb je een herplaatser, neem dan contact met ons op.

Wij gaan echt niet over één dag ijs om te herplaatsen, maar houden er rekening mee, dat er een klik moet ontstaan tussen de kat en de nieuwe eigenaar.

De herplaatsers die R.V.S.K krijgt aangeboden, komen niet uit de lijnen van de cattery’s van onze leden. Er kunnen dan ook geen enkele oordelen worden gegeven over deze herplaatsers met de cattery’s, die aangesloten zijn bij R.V.S.K..

Word Lid van RVSK!

Herplaatsers: 2 F6 SBT Savannah katers, Coco en Cairo

Helaas moeten we voor onze twee lieve Savannah katers van bijna 3 en 2,5 jaar oud op zoek naar een nieuw thuis. Het zijn F6 katers die gecastreerd zijn.  Sinds de geboorte van onze dochter, krijgen ze niet meer de aandacht die ze verdienen en blijkt het huis toch te klein voor 3 katten en een baby. Onze ‘gewone’ huiskat die we al hadden en een van de twee broertjes zijn elkaar ineens de tent uit aan het vechten. We zoeken een thuis waar ze geliefd en welkom zijn en waar er veel met ze gespeeld kan worden.

Coco is wat rustiger en heeft even tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen, Cairo is zeer sociaal en lief en voor niks en niemand bang. Je kunt werkelijk alles met hem en hij vindt het prima. Ook is Cairo lief naar onze dochter van een jaar. Coco is wat bang voor haar en blijft meer uit haar buurt.

We plaatsen de broertjes het liefst samen. In principe zijn ze gewend met nog 1 andere kat te leven, maar sinds de geboorte van onze dochter loopt dat dus niet echt lekker meer. Het is dus de vraag of andere katten in huis verstandig is. Wij denken dat het wel kan als er genoeg ruimte voor een eigen terugtrek plek is en ze rustig met elkaar kennis kunnen maken. Met kinderen kunnen ze prima samen, vooral als de kinderen op een leeftijd zijn dat ze veel met de katten willen spelen is dit juist ideaal. Een thuis zonder kinderen kan uiteraard ook, maar weet dat ze dagelijks lekker druk willen spelen en ze kletsen ook aardig wat af.

Ze spelen soms ook vrij wild met elkaar, Coco heeft hier wat bijtmarkeringen van in zijn oor. Cairo komt op schoot, Coco ligt soms tegen de benen aan op de bank. Ze zoeken graag hoogte op en liggen liefst op kasten of hoge palen. Hier mochten ze in de tuin spelen en dat ging prima. Iets van mogelijkheid tot buiten spelen is dus wel fijn voor ze.

Wij zouden graag 500 euro willen per kat willen ontvangen, dit is minder dan ze waard zijn maar we vinden een passend thuis belangrijker. Als je wil kunnen er ook spullen mee verhuizen zoals krabpalen.

All images and text are © R.V.S.K. (vastgelegd bij notaris!)