Herplaatsers

Er zijn op dit moment 2 herplaatsers beschikbaar.

Heeft u belangstelling voor een kitten, kijk dan eens op de: kittenpagina.

Ben je zelf genoodzaakt om je Savannah kat te herplaatsen?

Regelmatig worden wij gevraagd om een Savannah herplaatser. Heb je een herplaatser, neem dan contact met ons op.

Wij gaan echt niet over één dag ijs om te herplaatsen, maar houden er rekening mee, dat er een klik moet ontstaan tussen de kat en de nieuwe eigenaar.

De herplaatsers die R.V.S.K krijgt aangeboden, komen niet uit de lijnen van de cattery’s van onze leden. Er kunnen dan ook geen enkele oordelen worden gegeven over deze herplaatsers met de cattery’s, die aangesloten zijn bij R.V.S.K..

Word Lid van RVSK!

Herplaatser Savannah F5 kater

Hi, mijn naam is Zeus en ik ben een gecastreerde Savannah F5 kater van 4 jaar. Ik woon nu met mijn baasje en haar 2 huisgenoten in Amsterdam waar ik een heerlijke tuin heb. Ik mag de tuin niet uit en dat heb ik verder ook nooit geprobeerd. Ik sta graag in het middelpunt en vraag veel aandacht. Ik lig graag bij je op schoot en geef gratis massages weg. Als mijn baasje weg is zoek ik de aandacht bij mijn andere baasjes, vaak zijn die druk dus krijg ik niet de aandacht die ik wil. Mijn baas gaat zelf een paar maanden weg, en wil het liefst dat ik in een warm huis terecht kom waar ik alle aandacht krijg. Ik wil graag mijn liefde met iemand delen, het liefst ergens waar geen andere dieren zijn (dit ben ik niet gewend). Ik ben opgegroeid met volwassen mensen, aan kinderen zou ik moeten wennen. We kunnen ook van tevoren kennismaken natuurlijk!

Bij interesse graag een email naar info@rvsk.nl sturen met daarin vermeld wat u de kater kunt bieden. De eigenaar neemt contact met u op.

Herplaatser Gimbya Savannah F2:  Gesteriliseerd poes 4 jaar jong.

De baasjes zoeken voor Gimbya  nieuwe personeel. Gimbya is volledig geënt, gechipt en in bezit van afstambewijs en paspoort.

Zij is als 2e poes in huis gehaald voor de gezelligheid van hun eerste Savannah poes Lizzy. Helaas liep dit anders af. Doordat Gimbya dominant is en ze een sterk karakter heeft, was de klik er niet met Lizzy en is deze zeer gestrest geraakt. Daarom is er voor het welzijn van beide katten besloten dat er voor Gimbya een nieuw huisje gezocht wordt. Waar ze zichzelf kan ontwikkelen veel liefde en aandacht krijgt en fijn kan spelen.

Gimbya kijkt eerst de kat uit de boom en ze zal eerst bij vreemde mensen voorzichtig en schuw zijn.  Maar kent ze je eenmaal, dan trekt dat uiteraard weg en heb je een geweldig maatje aan haar.

Kinderen en honden zijn geen probleem. Maar ze wordt niet herplaatst, waar andere katten zijn. Bij interesse kan er via contact bericht worden verstuurd onder naam Gimbya.

All images and text are © R.V.S.K. (vastgelegd bij notaris!)