Herplaatser

Er zijn op dit moment 2 herplaatsers beschikbaar.

Er zijn echter ook kittens beschikbaar, kijk eens op de: kittenpagina.

Ben je zelf genoodzaakt om je Savannah kat te herplaatsen?

Regelmatig worden wij gevraagd om een Savannah herplaatser. Heb je een herplaatser, neem dan contact met ons op.

Wij gaan echt niet over één dag ijs om te herplaatsen, maar houden er rekening mee, dat er een klik moet ontstaan tussen de kat en de nieuwe eigenaar.

De herplaatsers die R.V.S.K krijgt aangeboden, komen niet uit de lijnen van de cattery’s van onze leden. Er kunnen dan ook geen enkele oordelen worden gegeven over deze herplaatsers met de cattery’s, die aangesloten zijn bij R.V.S.K..

Word Lid!

Herplaatser Savannah F5 kater

Hi, mijn naam is Zeus en ik ben een gecastreerde Savannah F5 kater van 4 jaar. Ik woon nu met mijn baasje en haar 2 huisgenoten in Amsterdam waar ik een heerlijke tuin heb. Ik mag de tuin niet uit en dat heb ik verder ook nooit geprobeerd. Ik sta graag in het middelpunt en vraag veel aandacht. Ik lig graag bij je op schoot en geef gratis massages weg. Als mijn baasje weg is zoek ik de aandacht bij mijn andere baasjes, vaak zijn die druk dus krijg ik niet de aandacht die ik wil. Mijn baas gaat zelf een paar maanden weg, en wil het liefst dat ik in een warm huis terecht kom waar ik alle aandacht krijg. Ik wil graag mijn liefde met iemand delen, het liefst ergens waar geen andere dieren zijn (dit ben ik niet gewend). Ik ben opgegroeid met volwassen mensen, aan kinderen zou ik moeten wennen. We kunnen ook van tevoren kennismaken natuurlijk!

Bij interesse graag een email naar info@rvsk.nl sturen met daarin vermeld wat u de kater kunt bieden. De eigenaar neemt contact met u op.

Herplaatser Savannah poes

Wij zoeken een ”For Ever Home” voor een Savannah poes, die geboren is op 3 november 2017.

Het is een lieve poes, die echter niet samen kan met andere katten! Diegene die belangstelling heeft hoeft niet te reageren als er andere katten aanwezig zijn of nog komen.

Bij interesse graag een email naar info@rvsk.nl sturen met daarin vermeld wat u de poes kunt bieden.

Herplaatser Savannah F1 kater

* Deze kater heeft dankzij RVSK een nieuwe For Ever Home gekregen.

Wegens omstandigheden word er een nieuwe For Ever Home gezocht voor een zeer mooie gecastreerde Savannah F1 kater, die geboren is op 21-05-2018. Papieren met documenten zijn aanwezig bij de eigenaar. Hij is erg speels en actief. Hij doet niets liever dan spelen en ontdekken. Je kunt hem veel dingen aanleren, mits je de aandacht hieraan besteed. Hij is lief met andere katten, maar hij kan ook wel eens iets te wild spelen. Belangrijk is om hier rekening mee te houden mocht er andere katten aanwezig zijn. Hij is nieuwsgierig aangelegd en krijgt het zeker voor elkaar om de deuren en lades te openen, hiervoor zal je zeker de deurklinken moeten omdraaien. Zijn huidig baasje zoekt voor hem een actieve baasje die genoeg aandacht voor hem heeft, en het liefst ook een maatje waarmee hij kan spelen en waar hij zijn energie kwijt kan. Deze knul heeft zeker veel ruimte nodig en een buitenruimte is een must. Denk hierbij dat de tuin die totaal en goed afgeschermd moet zijn  of een eigen mooi buitenverblijf waarbij hij ook zo in huis kan. Aangezien zijn nieuwsgierigheid zeer groot is zal hij zeker proberen te ontsnappen.

Wandelen aan de lijn is niet van toepassing en gezin met kleine kinderen wordt hij ook niet geplaatst.

Is er te weinig leef ruimte, geen ervaring met katten en/of u heeft een gezin met kleine kinderen, dan hoeft er niet gereageerd worden. R.V.S.K gaat dit controleren. 

Heeft u de ruimte en geen kinderen, dan kunt u contact met ons opnemen door aan te geven wat je deze knul kan bieden en waarom je voor hem kiest. Email dan naar info@rvsk.nl

Deze mooie knul verdient een For Ever Home. Denk er goed over na of u dit kunt bieden. Zowel voor nu als in de toekomst.

All images and text are © R.V.S.K. (vastgelegd bij notaris!)