Dé Kadotip onder de kerstboom!

27 november 2021

Hét kado voor onder de kerstboom voor dé echte Savannah-liefhebber! De Savannah kat: Een prachtig boek, boordevol informatie en met schitterende foto’s! Bestel nu bij Dierenbenodigdheden Online en ontvang een gratis Laser Mouse / Fish bij je bestelling, gratis levering! 

Savannah boek onder de kerstboom
 

 

Savannah Boek

Schitterend en zeer compleet Nederlandstalig boek over de Savannah kat:

Persbericht: 12 december 2020

Er is lang aan gewerkt, maar het resultaat is er dan ook naar! Het Nederlandstalige boek ‘De Savannah kat’ is een prachtig boek geworden waarin je werkelijk alles leest over het ras, het ontstaan, de verschillende generaties, het karakter en het gedrag, de verzorging en nog heel veel meer. Dankzij de talloze schitterende foto’s en de fijne vormgeving is dit informatieve en zeer complete boek bovendien een ware lust voor het oog!

Nu te bestellen!

Savannah boek Boek MiddenSavannah boekAchterkant

Leden R.V.S.K. 10% korting

Het boek wordt op dit moment gedrukt, maar is alvast te reserveren of te bestellen. Iedereen die lid is van R.V.S.K., kan het boek met 10% korting bestellen, exclusief via Dierenbenodigdheden Blauwestad. Het boek is daarnaast te bestellen via dierenboekenbestellen.nl, Bol.com, Bruna.nl en alle andere boekwinkels.

Het boek is geschreven door Cindy Schwering, de verzorgde en verrassende vormgeving is van de hand van Nelleke Dikkerboom en de waanzinnig mooie foto’s zijn gemaakt door Anita Giskes en Carolien van Schie. Vanwege het grote formaat van het boek (± 30 cm x 23 cm) komen de prachtige foto’s nog beter tot hun recht. Voor de Savannah liefhebber is dit hét koffietafelboek bij uitstek!

Het boek telt maar liefst 152 pagina’s waarin alle belangrijke onderwerpen aan bod komen. De toegankelijke schrijfstijl van Cindy Schwering maakt dat het boek lekker wegleest en de foto’s zorgen ervoor dat je niet uitgekeken raakt! Hoewel het accent in dit boek ligt op de Savannah als raskat (vanaf F4 SBT), wordt er in het boek ook ruimschoots aandacht besteed aan de eerste generaties én aan de serval, die immers aan de basis staan van ons geweldige ras. Wij zijn er ontzettend trots op dat ook een aantal R.V.S.K.-fokkers aan dit prachtige boek hebben meegewerkt!

 

 

Verschijnt het langverwachte Savannah boek nog voor deze kerst?

Update 7 november 2020 (Bron: Cindy Schwering)

Als het een beetje meezit wel! Als alles volgens planning verloopt, is dit boek namelijk vanaf 17 december te bestellen bij Dierenbenodigdheden Blauwestad of Dierenboekenbestellen.nl ?. We moeten nog een kleine slag om de arm houden, want ook drukkerijen en boekbinderijen kunnen vanwege de coronapandemie momenteel niet ‘op volle kracht’ werken. Maar alle partijen doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat dit grote en exclusieve boek straks bij alle Savannah liefhebbers onder de kerstboom kan liggen! Meer informatie (formaat, prijs, verkrijgbaarheid, etc.) volgt zeer binnenkort!

  • Auteur: Cindy Schwering
  • Fotografie: Anita Giskes en Carolien van Schie – Nanninga
  • Vormgeving: Nelleke Dikkerboom Minder weergeven

 

      

 

Exclusief boek over de Savannah in de maak!

Goed nieuws voor alle Savannah-liefhebbers: er wordt gewerkt aan een exclusief, informatief en schitterend boek over de Savannah kat! Het boek wordt geschreven door Cindy Schwering , die inmiddels meerdere succesvolle dierenboeken op haar naam heeft staan.

Een exclusief ras leent zich voor een dito boek. Dus is gekozen voor een groot formaat, exclusieve fotografie en een bijzondere vormgeving. Het luxueuze boek zal in een beperkte oplage worden gedrukt. Aan het boek zullen verschillende experts meewerken, waaronder een aantal fokkers, een keurmeester en een dierenarts.

Verschillende Savannah’s uit verschillende lijnen zullen in het boek te bewonderen zijn, zodat de lezer een goed beeld krijgt van de Savannah in Nederland. De foto’s zullen worden gemaakt door fotograaf Anita Giskes van Eyedea.nl en Carolien van Schie van carolienvanschie.nl.

 

 

Fotograaf Savannah boek legt de lat hoog!

Voor wie niet kan wachten om te zien hoe het eerste Nederlandstalige boek over de Savannah kat eruit komt te zien is er goed nieuws: dierenfotograaf Anita Giskes van Eye Dea Fotografie heeft alvast een aantal beelden prijsgegeven!

“Het is zo ontzettend leuk om deze bijzondere katten vast te mogen leggen”, aldus de dierenfotograaf die het merendeel van de fotografie van het boek zal verzorgen. “Ik heb inmiddels een fokker van Servals mogen bezoeken, waar ik waanzinnige foto’s heb kunnen maken. De omgeving was prachtig, de dieren werkten mee, het was echt een feestje!

Daarnaast zijn er inmiddels al een aantal shoots geweest met zowel volwassen Savannah’s als kittens. Ik heb al heel veel ervaring in het vastleggen van zowel honden als katten, maar wat het werken met Savannah’s als modellen vooral anders maakt, is hun alert- en snelheid. Daar moet je als fotograaf wel op ingespeeld zijn. Maar als het dan toch lukt om net op dat juiste moment die perfecte foto te maken, dan is dat ook extra kicken!”

 

 

Hoge verwachtingen

De prachtige foto’s zorgen voor hoge verwachtingen over het boek. “Dat mag ook”, stelt Anita gerust. “Want dit gaat echt een heel exclusief en prachtig boek worden. Het boek wordt in een heel groot formaat uitgegeven, wat voor mij als fotograaf fantastisch is, omdat mijn foto’s op die manier optimaal tot hun recht komen. Cindy Schwering van Dierenboekenbestellen.nl stelt het boek samen en schrijft het, met behulp van een aantal experts. Nelleke Dikkerboom van TantePee gaat het vormgeven. ”We hebben al meerdere keren samengewerkt, dus ik heb er het volste vertrouwen in dat dit een prachtig boek gaat worden dat iedere kattenliefhebber wel op de koffietafel wil hebben liggen!”

 

All images and text are © R.V.S.K. (vastgelegd bij notaris!)