Baasjes vertellen over hun Savannah katten..

Rebecca en haar savannah Apollo Savannah Apollo

Wanneer ik naar mijn vriendje kijk, zie ik een maatje voor het leven, hij brengt mij elke dag vreugde, liefde en een lach op mijn gezicht, zelfs in de dagen dat het soms wat tegen zit en alsof even alles niet meer lukt,…mijn maatje is er dan om mij op te vrolijken met zijn grappige ondeugende oogjes die zeggen, kom op baasje, samen kunnen wij toch de wereld aan?!!!

Jij kwam in mijn leven als een kleine opdondertje met je hele grote oren en je kleine snoet, wat was je aandoenlijk om te zien, al direct was ik gek op je, toen ik je op kwam halen, was je nog zo klein, maar jij voelde je al direct een hele grote vent en nam het huis in beslag, je leerde mij weer iets te voelen, door een enorme klap in mijn leven, waarbij ik iemand heel dierbaar verloor, dacht ik dat ik niet meer in staat zou zijn iets te voelen, mijn hart was stuk! Langzaam repareerde jij alle kleine gebroken stukjes weer in een hart en gaf het weer vorm, jij als mijn maatje aan mijn zijde, het leek of je zei: samen beetje bij beetje help ik jou hierdoor, nu zijn we al weer een paar jaartjes verder en ja lieverd, jij hebt mijn hart weer laten leven en ben ik weer in staat iets te voelen, en niet meer bang dat ik het zal verliezen…elke dag kijk ik naar je grappige toet en je prachtige ondeugende ogen, nog steeds zie ik jou als dat kleine hummeltje wat direct al in staat was mijn hart te veroveren, ik durfde alleen niet…veel te bang dat ik te veel van jou zou gaan houden, jij was in staat iets te doen wat zelfs voor mensen misschien, te moeilijk was op dat moment in mijn leven, jij gaf mij jouw vriendschap, jouw geduld en jouw liefde.

Nu ben je al wat jaartjes bij mij, en ik geniet nog steeds elke dag meer en meer van jou, wat heb jij mij veel gegeven waar ik jou zo dankbaar voor ben, ik weet dat onze vriendschap met de dag alleen maar meer zal gaan groeien en wat geniet ik daarvan, omdat ik weer durf, onvoorwaardelijke vriendschap en liefde, dat is wat jij mij hebt gegeven en mocht er nog eens een verdrietige dag zijn, kom jij bij mij om snel mijn tranen te drogen en mij weer blij te maken met iets geks wat jij dan allang weer bedacht hebt en samen lachen we dan weer!

Lieve Apollo, jij betekent zielsveel voor mij en wat hou ik van jou!!! Dat is ik weer kan zeggen en voelen dat komt door jou, mijn allerliefste Savannah Apollo !!

Met dank aan baasje van Apollo, Rebecca

Savannah Berani

How we met our best Friend.

Jaren geleden, tijdens mijn opleiding als paraveterinair, ben ik door mij meer te verdiepen in rasstandaarden in contact gekomen met het prachtige ras: de Savannah. De minimale ras gerelateerde ziektebeelden, zijn mooie elegante, maar toch ook wild uitziende uiterlijk en dan ook nog het geweldige pittige karakter. Het was een droom om samen met zo’n dier te mogen leven. Maar het is geen gewone kat. Zo’n diertje wil niet op een flat wonen en houdt ook niet van whiskas brokken. Het verdere verdiepen was begonnen.

Ruim twee jaar geleden overleed onze harige vriendin. Wij waren intens verdrietig en wilde eigenlijk niet weer een huiskat. Na veel overleg hadden wij besloten om op zoek te gaan naar mijn droom, een goede savannah fokker. Maar dat was nog een behoorlijke zoektocht.. Wij hebben verschillende fokkers en cattery’s bezocht, maar bijna overal klopte er iets niet. De moeder was niet aanwezig, de papieren waren niet compleet, er werd gefokt met niet toegestaande rassen, of ouders werden gehouden in een caravan of in een omgebouwde kooi.. Tot wij terecht kwamen bij de opa en oma van, inmiddels onze beste vriend, Berani. Het was even een stukje rijden. Bijna 3 uur, maar het was het bezoekje waard. Vriendelijke mensen, poezen vriendjes in huis, groot ruim opgezette kooien op het buitenterrein en het aller belangrijkste, een goed gevoel. 

Onze jongste zoon was net een paar maandjes jong toen wij dit avontuur aangingen. Wij legde onze kleine man op de grond op een kleedje en de kittens rende om hem heen. De ene knabbelde aan z’n oor, terwijl de andere over z’n buik rende. De oudste was met alles en iedereen aan het knuffelen. Een betoverend gezicht, een mooie herinnering. Ons oog viel ons op een hele mooie, slanke vent. Rustig en lief naar onze kleine man. Hij was gereserveerd, maar de koper had toch afgezegd.. wat vervelend nou.. 

Wij gingen om tafel. De wensen, maar voornamelijk de toekomst bespreken. Alles kwam aan bod, de huisvesting, de kinderen, ons werk, vakanties, voeding. Je kan het zo gek niet benoemen of we hebben het besproken. Samen lazen en bespraken we het contract door. Het echte avontuur kon beginnen. Onze nieuwe vriend ging mee naar huis. Een droom waarvan ik nooit had gedacht dat deze ooit uit zou komen. 

De rit naar huis vond hij heel spannend. Hij heeft niet veel gezegd. Af en toe een gaap en een zielige mauw, maar dat was het dan ook. Eenmaal thuis mocht hij op onze slaapkamer een plekje gaan zoeken. Er liep immers nog een poezenvriendin rond, maar die zou hij later pas ontmoeten. Eerst maar even bijkomen. Daar dacht meneer alleen iets anders over. ,,Bijkomen? Wat is dat? Ooh je bedoelt aan je tenen knabbelen en over je bed heen crossen de hele nacht?” Het was een nacht om nooit te vergeten. We snapte er niks van. Een serval leeft toch overdag? Hebben wij dan iets verkeerds geleerd? Gelukkig niet! Hij was gewoon een beetje hyper. Een aantal dagen later, nadat hij de hele kamer had afgesnuffeld en overal wel even had gelegen besloten wij dat hij een verdieping naar beneden mocht. De glazen deur van de woonkamer, met daarachter een groot driekleurig monster; onze huispoes Shady. Zij hield niet zo van vriendjes, tenminste dat dachten wij. Zij vond Berani toch wel interessant. Na een paar dagen naar elkaar te hebben gekeken en de deur te hebben afgelikt, ging de deur open. Een blaas en een grom, maar tot onze verbazing bleef het daarbij. Ze tolereerden elkaar. 

Het was wel even wennen, een Savannah in huis. Aan je benen krabbelen of ongemerkt rammelen met de sleutelbos was er niet meer bij. En na het eten eerst de kinderen douchen alvorens de tafel af te ruimen ook niet. Meneer had er geen moeite mee om zichzelf een drie gangen menu voor te schotelen. Elegant is hij trouwens niet. Hij loopt prachtig en staat hoog op zijn poten. Maar hij krijgt het voor elkaar om bij een bijna lege tafel met zijn poot in het enige volle glas te gaan staan, om mij vervolgens raar aan te kijken waarom hij natte voeten heeft. Gelukkig vind meneer natte voeten niet erg.

Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder en hebben we een poes en een hond.. uhm een savannah. Hij komt als je “kom voor” roept en als je in vingers knipt, meneer houdt van samen spelen met een veertje en apporteren kan hij als de beste. Het liefst met een kuiken of een muis, maar dat doen we dan wel even buiten, anders blijft deze butler dweilen. De kinderen zijn niet bij hem weg te slaan en andersom niet. Hij wordt dan ook regelmatig als speelvriendje door de oudste meegenomen in de tent of als vriendje naast haar neergezet met knutselen. Hij vind het allemaal prima. Hij gaat er lekker bij liggen en geniet van de aandacht. Als de kinderen naar bed gaan moeten we goed opletten dat hij wel weer mee terug naar beneden loopt, want hij gaat gerust bij één van hun in bed liggen slapen. Buiten dat hij van slapen houdt is het ook een echte jager. Af en toe moeten we de tuin even ontdoen van veren, want dan heeft meneer een duif van binnen bekeken. Best dom van de duif dat hij in een afgezette tuin landt. Er staat een bordje, maar helaas kunnen deze duiven blijkbaar niet lezen. Hij komt dan vol trots naar binnen met z’n prooi om te laten zien hoe goed hij is. Nou vind ik een duif eten niet zo handig en aangezien er genoeg voedsel in huis is, dus krijgt meneer een lekker muisje of een stukje kip. Vervolgens kan ik de bank niet aanraken, want zodra hij vermoedt dat iemand op de bank gaat zitten klimt hij bij je op schoot. In het begin als opgerold vosje, maar na een paar minuten ligt meneer languit. Met het gevolg dat je hele bovenbenen bedekt zijn met kat en je geen kant meer op kan. 

Inmiddels gaan er veel verhalen rond over de o zo gevaarlijke savannah kat. ,,Het is een wild dier, die hoort niet in huis.” Deze berichten komen regelmatig voorbij en dit zijn berichten die mij en alle andere Savannah liefhebbers behoorlijk raken. Het is een geweldig ras. Lief en energiek. Je moet weten wat je doet. Het diertje met liefde opvoeden en genoeg uitdaging geven. Als je dat doet dan heb je een echte vriend! Er is niemand op de wereld, zelfs mijn man niet, die voelt wat hij voelt. Hij is er altijd! Ook wanneer de rest van de wereld slaapt. 

Met dank aan baasje van Berani, Lieke

savannah loki Savannah Loki

Waarom het leven met een Savannah zoveel leuker is. Hij is je schaduw, is altijd bij je in de buurt. Zodra de wekker gaat krijg je kusjes (handig je verslaapt je nooit meer:) Altijd zin in een snack, ook al is het niet van hem. Leergierig, maar niet luisteren, ondanks de grote oren. Gekke bokkensprongen in de tuin, altijd in voor een spelletje. Lief voor de andere katten (Ragdolls), zelfs bereid zijn eten te delen. Soms ook een bengel, niks leuker dan wachten tot je er langs loopt en er dan voorlangs schieten, bij voorkeur als je een dienblad in je handen hebt, of met een wasmand van de trap loopt. Alles wat vreemd is moet een klap krijgen, liefst met een hele lange nek en dikke staart en dan een paar keer om zeker te weten dat het niet meer leeft. Nieuwsgierig naar visite, met diezelfde lange nek. Zoveel dingen om op te noemen, maar het mooiste…het allermooiste is die blik…als hij je aankijkt en je weet dat je zijn allesie bent.

Met dank aan baasje van Loki, Marcia

savannah dex Savannah Dex

Dit is onze knappe man Dex, hij is geboren in juli 2018. Wij zaten na te denken over een Savannah kat, en raakte in contact met Cattery Nevasirags, echt onwijs eerlijke en lieve mensen en die hadden deze kater nog over uit een nestje. Gelijk allerlei dingen besproken, omdat onze oudste zoon een flinke achterstand heeft in grove en fijne motoriek en loopt dus vanaf z’n geboorte al bij verschillende therapeuten. We wilden voor hem dus echt een maatje zoeken zodat hij meer rust zou vinden. Dat is nu zeker gelukt. Sinds Dex bij ons woont is m’n oudste zoon veel rustiger geworden, en het zijn echt dikke maatjes. Ik heb zelf nooit erbij stil gestaan dat een Savannah zoveel liefde en rust kon geven, iedereen omschrijft een Savannah kat namelijk als druk wild dier. Dit is hij totaal niet, hij is een echte kroel kat en die natuurlijk ook lekker speelt en dat hoort erbij. Maar waar het ons om gaat is dat hij super lief is voor ons en de kinderen. Dus als je een echt maatje wil. Neem een Savannah.

Met dank aan baasje van Dex, Chantal

Savannah F2 kat Laisvas Savannah Laisvas

Onze Savannah F2 Laisvas kregen wij toen ik mijn ouders zo ver heb gekregen eindelijk een kat te nemen, gezien zij eerder altijd naar honden keerden met het idee dat katten maar “saai” waren omdat ze altijd maar lui liggen te zijn.

Gelukkig had ik ze snel overtuigd toch een kijkje te nemen en toen we bij de ukkies aan kwamen waren wij met zijn allen verkocht. Ik wist van te voren dat ik een mannetje zou willen zodat ik een beste maatje in huis zou hebben waar ik een mooie band mee wou scheppen.

En dat is zeker gelukt, het is zo’n enorm lief dier waar je iedere dag mee bezig kan zijn. Het moment dat ik uit bed kom staat hij klaar om even te knuffelen of te spelen of allebij en wanneer ik thuis kom van werk precies het zelfde. Hij springt dan direct tussen mijn benen en volgt mij op de voet tot hij zijn aandacht krijgt.

Ook mijn vader die enorm anti-kat was is kompleet omgeslagen door hem, hij had niet verwacht dat hij zo actief zou zijn, zo veel liefde zou kunnen geven en zo slim zou zijn.

Wij herinneren ons met zijn allen goed hoe hij de tweede avond bij ons thuis al de printer aan kreeg die vervolgens al zijn papier begon uit te spuugen, waarna wij van nature dubbel lagen van het lachen. Tegenwoordig zet hij ook de televisie aan in de nacht als iedereen op bed ligt want hij moet wel zijn favoriete series kunnen volgen, of wij komen s’ochtends beneden om te zien dat er een kast deur open staat als het er niet meer zijn van de keuken.

En het mooiste voor mij persoonlijk is dat hij enorm heeft geholpen met de depressie van mijn moeder, dankzij Laisvas heeft zij elke dag een lach op haar gezicht vanwege zijn streken en als ze iemand nodig heeft voor een knuffel hoeft ze het niet eens te vragen want hij is er altijd wel voor in.

Onze Laisvas heeft enorm veel leven het huis in geblazen en wij zijn enorm blij hem in onze familie te mogen hebben.

Met dank aan baasje van Laisvas, Hugo

Savannah Macky Savannah Macky

Hoezo een Savannah niet veilig in huis? Wij willen niet anders!!

Wij zijn een gezin man, vrouw, en 3 kleine kinderen van 5, 4 en 3 jaar. Wij wouden nooit katten, tot dat we de Savannah leerde kennen via Mark en Heika, waar we hun erg dankbaar voor zijn!!

Ze zeiden dat de Savannah erg lief is en maatje van het gezin wordt.,  toen waren we opslag verliefd , en hebben we gekozen voor een Savannah F6. De kater is nu inmiddels een dikke jaar oud! En hebben ook een Ragdoll die net zo oud is!! Het zijn dikke vriendjes die niet zonder elkaar kunnen! Wat een geweldige lieve kat is het, wij en de kinderen kunnen ons geen lievere kat wensen! Samen knuffelen met de kinderen, zo te zien op de foto, het liefst ligt de Savannah onder de dekens met ze. Spelen met de kinderen geweldig!!

Wij willen Mark en Heika bedanken voor  de zeer goeie informatie, tips en het aanraden van een Savannah. En het doorsturen naar de fokker Ingvar Gras voor de super geweldig Savannah kat. Hij is het maatje van ons heel gezin maar vooral voor onze kinderen. Wij willen hem zeker niet meer missen!!!

Wij raden ook de Savannah kat zeker aan bij mensen jong en oud!!!

Met dank aan baasje van Macky, Annabel

Savannah Oeps Savannah Oeps

Wij vinden het heerlijk om katten en hondjes in ons huis te hebben. Eerst hadden we een Bengaal en andere huispoesjes bij onze 13 teckeltjes. (wij fokken teckeltjes en onze hondjes leven heerlijk bij ons in huis).

Helaas zijn die allemaal overleden en hadden we alleen nog onze teckeltjes en een oud poesje Koosje die 20 jaar was. We wilde absoluut niet zonder poesje komen en omdat Koosje toch al zo oud was gingen we op zoek naar een nieuw vriendinnetje.

Het is ook super leuk dat er een lief poezenbeest tussen onze 13 teckeltjes ligt of met ze speelt.

We gingen opzoek naar een kat voor ons en kwamen we toch weer bij de Savannah uit waar we vroeger ook al eerder naar hadden geïnformeerd. Zo kwamen we als eerste 2 jaar geleden in  contact met de fokker van onze melanistic Savannah F5 Ziezo. We hadden nog ons oude vriendinnetje Koosje die 20 jaar was. Ziezo was super lief voor Koosje maar Koosje wilde liever alleen liggen. Ziezo was direct eigenlijk al vriendjes met de teckeltjes. Heerlijk door het huis rennen en spelen met de hondjes.

Zo een poes als Ziezo hebben wij echt nog nooit meegemaakt. Overal waar wij bezig zijn hebben we controle of we het goed doen en waar we lopen worden we in onze voetstappen gevolgd. Zelfs als een van onze honden dametjes pupjes heeft, heerlijk met je poezenkontje in de puppyren gaan zitten en met de pupjes spelen.

He wat schrijf ik nu???? Er gaan juist zoveel verhalen de ronde dat de savannahs helemaal niet lief, leuk of sociaal is naar andere dieren. Mooi wel dus. Zelfs bij pas geboren pupjes moeten wij voorkomen dat Ziezo zich niet voordoet als de mama. Natuurlijk mag Ziezo heerlijk met de pupjes spelen als ze iets ouder zijn en is er echt niets leukers voor haar dan bij de pupjes zitten en ze heerlijk aan te tikken. De pupjes spelen dan ook graag terug en bijten haar in haar staartje en proberen haar aan haar oortjes te trekken dus om Ziezo te beschermen moeten we haar soms weghalen bij de pupjes omdat ze echt alles toelaat.

Helaas overleed onze oude dammetje Koosje. Ziezo was nu als enige kat in huis. We merkte aan haar dat ze toch een poezenvriendinnetje miste. Wij gingen opzoek naar een kleine vriendin en ja natuurlijk moest dat ook een savannah zijn want zoals Ziezo is hebben we nog nooit meegemaakt. Ziezo tikt je zo lief aan of je hoofd of op je arm als ze aandacht wilt en gaat dan echt met dat lieve snoetje van haar recht voor je zitten en je aankijken totdat je haar heerlijk knuffelt of tegen haar praat.

Tijdens de zoektocht naar een kleine vriendin kwamen we bij Mandy en Edwin terecht. Wat een super feestje!! Daar was net een nestje geboren met o.a. F6 Seal Lynxs kittens. Wow dat was meteen liefde op het eerste gezicht. Net als met Ziezo. Bij Mandy en Edwin hebben we veel kraambezoekjes gebracht en heerlijk meegenoten van het opgroeien van kleine Oeps en haar broertjes en zusjes.  Toen Oeps oud genoeg was mocht ze mee.

Het was met Ziezo en Oeps ook liefde op het eerste gezicht. Wat zijn ze leuk samen. Heerlijk spelen, samen slapen, samen eten, samen in de tuin rennen en spelen maar ook samen met de hondjes spelen. Het is echt te merken dat Ziezo zo blij is met haar poezenvriendinnetje erbij. Ook Oeps heeft zoveel leuke dingen en controleert ook heel graag als we bezig zijn of we het wel goed doen, in de tuin klimt ze heerlijk in bomen maar ook op schoot knuffelen vindt ze geweldig. Als ik haar naam roep in de tuin komt Oeps echt aangerend en als ik met een belletje rinkelt dan weet Oeps niet hoe hard ze moet komen aanrennen.  Oeps heeft ook duidelijk haar plekje bij de teckeltjes ingenomen en heeft de privilege om bovenop hun te mogen liggen slapen.
Wat is dit ras Savannah geweldig!!! Je hebt echt zoveel meer contact met ze dan met een andere kat, ze kijken je ook echt aan. Savannahs zijn grote grappenmakers, lief, sociaal, aanhankelijk en ondeugende lieverds.

Met dank aan baasje van Oeps, Elly

van Tobias, in opleiding dier en management

Voor mijn opleiding dier en management moest ik een fokplan opstellen. Ik had daarvoor al eens over het ras Savannah kat gehoord maar me er niet echt in verdiept. Ik vond deze opdracht een goede gelegenheid om mij meer te verdiepen in dit prachtige ras. Toen ik op onderzoek uitging kwam ik al snel op deze site, de Savannah kat rasvereniging. Al snel kon ik goed aan slag met de informatie die op de site staat. Voor een aantal criteria die ik moet verwerken in mijn opdracht moest ik een fokker benaderen. Via deze site ben ik toen op Cattery SavannahJungle gekomen. Ik heb ze vervolgens gecontacteerd en om informatie gevraagd. Ik werd toen erg enthousiast en vriendelijk te woord gestaan. Ik zou het iedereen aanraden die geïnteresseerd is in Savannah katten deze site goed door te spitten. 

Bedankt voor de review Tobias

Tijgertje Savannah Tiger

Onze Savannah kat heet Tijger en wij wonen al drie jaar samen. Vanaf toen was Tijger ons familie lid en mijn beste vriend, anders kan ik het niet verwoorden. Het was een click vanaf het eerste contact tussen ons, toen kleine Tijgertje tijdens onze eerste ontmoeting, zelf naar me toe kwam, en later zelfs toestond om zichzelf in mijn armen te laten nemen en in mijn armen in slaap viel.  Dus ik realiseerde me dat we elkaar hadden gekozen. 

Elke ochtend als wij wakker worden wacht Tijgertje al op ons om alles samen te doen. Hij is super sociaal, communicatieve en vrolijke kat, die zo veel geluk brengt in ons huis. Tijger is de perfecte compagnon. Elke ochtend gaan we samen koffie maken en spelen met een balletje. Tijger pak de bal en brengt hem terug, dit is een van zijn favoriete spelletjes. Overdag is Tijger bezig met zijn eigen dingen: op het balkon zitten om te jagen op insecten tussen de planten,  spelen  en slapen. Maar hij is altijd in de buurt en als ik hem roep komt hij meteen om te kijken wat er aan de hand is. Als wij s ‘avonds TV kijken dan komt Tijgertje altijd bij ons zitten, hij neemt dan vaak plaats op mijn benen en begint liedjes te zingen en daarnaast valt hij in slaap. Hij is de perfecte dutje compagnon. Maar als wij een programma over dieren kijken dan zit Tijger naast TV en kijk hij naar TV programma met heel veel nieuwsgierigheid. 

Tijger praat heel veel met ons, regelmatig hoor ik verschillende soorten van „prrrfff“ en „miauw“ van hem en ik vind dat geweldig, en soms „miauw“ ik ook terug. Als ik overdag een pauze neem om van de computer rust te nemen dan besluit ik soms te gaan dansen  en soms doet Tijger mee en dan rennen we samen achter elkaar aan. Hij vind het heel spannend en interessant.

Ik kan ons leven zonder Tijger niet meer voorstellen. Wij hebben een hele sterke band en begrijpen elkaar goed. Tijger wacht altijd op mij en komt bij de voordeur als ik thuis kom. De hele familie van ons geniet van Tijgers gezelschap. Hij is goed met kinderen en vindt het leuk om samen te spelen. Hij is altijd bij ons als wij een bezoek krijgen om kennis met nieuwe mensen te maken. Ik wist nooit dat het kan zo interessant en gezellig met een kat kan zijn. Want hij snapt en voelt alles en is altijd hier voor ons om warmte en liefde te geven. Als je vrolijk of verdrietig bent, voelt Tijgertje alles en komt bij jou deze emoties te delen. In drie jaar tijd is Tijgertje van kleine kitten een echt kat geworden, die alles begrijpt en voor ons perfect is. Wij zijn trots op Tijger en blij dat wij drie jaar geleden de beslissing hebben genomen om Tijger in onze leven te brengen. Een leven vol van liefde en vriendschap.

Mia Savannah Mia

Op 1 november 2020 kwam ik alleen terug in Nederland. Terug na 12 jaar Portugal  en o wat was ik eenzaam. “O Nosse Sonho” Onze Droom, mijn droom was voorbij!!! In een wereld met Corona, dat maakte het allemaal niet gemakkelijker. Er moest iets komen in mijn leven…….

Ik weet nog de 20ste januari 2021, dat ik jou voor de eerste keer zag. Je kwam direct naar mij toe en het was zo bijzonder, ik was direct helemaal verliefd op jou. We hadden elkaar gevonden, zo bijzonder, je kwam steeds weer kopjes geven en zo liefffffffff, jou mooie oogjes. De vervoer bench werd uit de auto gehaald en je stapte er in, als of je wilde zeggen, wij zijn maatjes en dat zijn we zeker en vast.

Mia mijn allerliefste Mia, je bent mijn liefje, mijn zonnetje. Altijd zo lief, zo grappig, je laat mij lachen om jou kattenkwaad. Nooit boos, nooit krabben of bijten, Mia mijn dotje. Ben ik verdrietig, dan ben jij daar en maakt mij weer blij.

Je kunt zo heerlijk dromen, liggend op je ruggetje, pootjes over jou mooie snoetje. Of even later als een tornado door het huis rennen, even je helemaal lekker uitleven. Ik moet dan zo om jou lachen. Altijd wanneer ik weg ga zeg ik, “mammie”  komt zo terug. En als surprise  sleep jij vervolgens jou dekentje van de stoel en sleept het naar de hal, inclusief alle speeltjes.

s ’Avonds rond 23.00uur. Ga je zitten wachten bij de deur, omdat jij vindt dat het bedtijd is. We liggen dan saampjes in het grote bed. Wanneer het koud is lig je graag onder het dekbed. En andere momenten lig je heerlijk tegen mij aan en regelmatig wordt ik wakker en ligt jou lieve poezen kopje naast mij op mijn kussen.

Toeval is: We zijn tweelingen , ik van 2 juni en jij  Mia, jij van 3  juni en je bent pas 3 jaar. Miauwwwwwwwwww ik hou van jou Mia (baby) We horen bij elkaar.

All images and text are © R.V.S.K. (vastgelegd bij notaris!)